
دانه کینوا چیست؟
دانه کینوا یکی از دانههای محبوب و متنوع در تغذیه انسان است که در سالهای اخیر به دلیل خواص غذایی و سلامتی برجستهای که دارد، مورد توجه قرار گرفته است. این نوشته به بررسی خصوصیات، کاربردها و فواید دانه کینوا میپردازد.
دانه کینوا یکی از دانههای محبوب و متنوع در تغذیه انسان است که در سالهای اخیر به دلیل خواص غذایی و سلامتی برجستهای که دارد، مورد توجه قرار گرفته است. این نوشته به بررسی خصوصیات، کاربردها و فواید دانه کینوا میپردازد.
میزان بالای کلسترول بد (LDL) و کاهش کلسترول خوب (HDL) میتواند عوارض جدی برای سلامت قلبی-عروقی ایجاد کند. در این نوشته، به بررسی تفاوتها، اثرات و راهکارهای مدیریت کلسترول بد و کلسترول خوب میپردازیم.
فیبر، یک نوع کربوهیدرات پیچیده در مواد غذایی گیاهی است. مصرف مناسب فیبر میتواند بهبود سلامت عمومی را به همراه داشته باشد. در این نوشته درباره میزان و نحوه مصرف آنها با هم میخوانیم
شکر سرمنشا تمام بیماریها است یا تحقیقات جدید بیانگر چیز دیگریست؟ زمان آن رسیده که یکبار برای همیشه موضوع حساس مصرف قند و شکر را بررسی کنیم.
جو دوسر هم برای کاهش و هم برای افزایش وزن استفاده میشود. اما تمام راز آن در نحوه و زمان بندی مصرف آن است.
در طول روزانه چه میزان پروتئین مصرف کنیم؟ محاسبه پروتئین روزانه بر اساس فعالیت ورزشی. همه چیز درباره پروتئین و اسیدهای آمینه در برنامه غذایی یک ورزشکار
اصل اضافه بار تمرینی به مفهوم افزایش تدریجی بار وارده بر بدن برای بهبود عملکرد آن و نهایت پیشرفت در روند فعالیتهای ورزشی است. این اصل بر مبنای این ایده استوار است که برای تحریک تکامل عضلات و سیستم های فیزیولوژیکی بدن، باید میزان بار وارده بر بدن را به تدریج افزایش داد
شاید تا کنون کلمه “فیتنس” را بارها و بارها شنیده باشید، اما آیا تعریف دقیقی از آن دارید؟ گستردگی استفاده از فیتنس به قدری است که گاهی اوقات حتی متخصصان علوم ورزشی دچار گمراهی میشوند. در این نوشته، یکبار برای همیشه معنا و دامنه کاربرد فیتنس را با هم بررسی می کنیم.
پس از گذشت مدتی از شروع تمرینات کراسفیت، ورزشکار نیاز به تغییراتی در تمرینات و سیستمهای تمرینی دارد. به این تغییرات در شدت، مدت زمان، تکرار و حجم اصل اضافه بار میگویند. در این نوشته درباره اصل اضافه بار در تمرینات کراسفیت صحبت خواهیم کرد.
سیستمهای تمرینی مورد استفاده در کراسفیت از ویژگیهای بسیار قابل توجهی برخوردارند که نیاز به تجیهزات خاص ورزشی نیز ندارند. در این نوشته به معرفی چهار سیستم تمرینی کراسفیت (EMOM، AMRAP، TABATA و For Time) پرداختهایم.
همانطور که از اسم این سیستم تمرینی مشخص است، شما باید ۱۰۰ تکرار انجام دهید، اما این ۱۰۰ تکرار چه شرایطی دارد؟ چه وزنهای باید انتخاب کرد. اینها مهمترین فاکتورهای تشکیل دهنده این سیستم تمرینی است که باید هرکدام به دقت شرح داده شوند.
بسیاری بر این باورند که از دست دادن چربیهای بدن کاری بس دشوار است. البته این تفکر تا زمانی با آنها خواهد بود به سمت عضله سازی نروند چرا که ساخت عضله فرآیندی طاقتفرسا و زمانبر است که کوچکترین اشتباهی در روند آن، میتواند تمامی تلاشهای یک فرد را بدون نتیجه باقی بگذارد.
این مقاله بین المللی (ISI) از تیم فیت پرو درباره بررسی تاثیرات مصرف مکمل کربوهیدرات-پروتئین بر عملکرد ورزشکاران کراسفیت در دو تمرین Cindyو FGB با همکاری دانشگاه تهران و دانشگاه شهید بهشتی منتشر شد.
این مقاله بین المللی (ISI) از تیم فیت پرو به بررسی تاثیرات فعالیت ورزشی بر سلامت روان کادر درمان در دوران پاندمی کرونا پرداخته شده است.
این مقاله تیم فیت پرو به زبان انگلیسی و از نوع Review به بررسی تاثیرات گوناگون فیزیولوژیایی و روان شناسی فعالیت ورزشی در دوران کرونا میپردازد.
این مقاله درباره تمرین کراسفیت توسط تیم فیت پرو در یکی از همایشهای علوم ورزشی منتشر شد. در ادامه میتوانید فایل PDF این مقاله را دانلود کنید.
این مقاله توسط تیم فیت پرو در پنجمین همایش بین المللی پژوهشهای نوین در علوم ورزشی و تربیت بدنی در سال ۱۳۹۹ درباب تخریب عضلات منتشر شد.
این مقاله توسط تیم فیت پرو درباره تمرین سیندی در کراسفیت در سومین همایش ملی علوم ورزشی، تربیت بدنی و مدیریت راهبردی در ورزش در سال ۱۳۹۹ منتشر شد.
Designed and Developed by Fitprocenter / Copyright © 2023 Fitprocenter.com (Tanvarz Fitness and Sport Sciences Company)